SELAMAT DATANG KE BLOG CUCUMATKILAU OFFICIAL | SEBARANG ADUAN DAN PERTANYAAN BOLEH PM 0 1 2 3 8 5 4 4 0 0 (CMK)

Isu Bauksit, Memo Khas Buat "Sahabat" Penyokong UMNO BN


Kesilapan "Besar" Shbt2 Sy Dalam UMNO BN Ialah Mereka Menyerang Sy Bertubi2 Tatkala Sy Bangkit Membela Rakyat Dlm Isu Bauksit. Isu Ini Berbeza Dgn Lynas. Jika Lynas Mmg Hampir 90% Yg Menentang Projek Itu Ialah Penyokong Pembangkang. Tp Tidak Bauksit, Isu Ini Bukan Sahaja Menghantui Penyokong Pembangkang Malah Penyokong Kerajaan UMNO BN Sendiri. 

Makanya, Tidak Salah Sy Bangkit Perjuangkan Isu Ini Kerana NGO Angkatan Pembela Rakyat (Angkara) Membela Isu2 Rakyat Tanpa Membezakan Fahaman Politik Kepartian Masing2. Isu Bauksit Adalah Masalah Sejagat Buat Warga Kuantan... No Politik Politik. Oleh Itu Sy Harap Shbt2 Bangkit Bantu Perjuangan Ini, Bukan Dgn Menfitnah Dan Tuduh Macam2 Pula. Dah Lah Anda Tutup Mata Dgn Pencemaran Yg Berlaku, Kemudian Anda Halang Pula Mereka Yg Nak Berjuang Membela Rakyat. 

Apapun Sy Maafkan Semua Shbt2 Yg Menghina, Mencaci Dan Membuat Kata Nista Terhadap Sy Gara2 Isu Bauksit Ini. YA, Sy Ada Dpt Tawaran Utk "Tutup Mulut", Tp Demi Rakyat Sy Akan Terus Bangkit Memperjuangkan Isu2 Ini Bersama Shbt2 Pemimpin Politik Yg Prihatin (Bukan Yg Tidur Lena Di Buai Mimpi Tanpa Memikirkan Derita Rakyat). Sokongan Semua Amatlah Di Harapkan. "Rakyat Di Dahulukan". 

*** Jom Sokong Kami, Sila Like Pages #ANGKARA Di  https://www.facebook.com/angkatanpembelarakyat?ref=bookmarks1 . 

BERJIHAD KERANA #ALLAH... #ANGKARA TERJAH #ANGKARA DEDAH... DARI RAKYAT TERUS TERIMA #PADAH.... BILA MEREKA YG ADA KUASA BUAT TAK KISAH !!. 

Salam Perjuangan Leluhur !!

MOHD SHUKRI MOHD RAMLI 
Penyelaras NGO
Angkatan Pembela Rakyat
 [ A N G K A R A ]

ISU BAUKSIT, SAYA DISERANG GARA-GARA MEMBELA RAKYAT

HAIRAN ~ Posting Terhadap YB ADUN Beserah Sudah Hilang Dr Wall Facebook IM4BN.. Tiba2 Jer Hilang Selepas Sy Bg Penjelasan Panjang Lebar Ttg Fitnah Yg Di Lontarkan. Kita Bangkit Tolong Rakyat Dlm Isu Pencemaran Alam Sekitar Akibat Bauksit.. Mereka Pulak Tuduh Kita Dpt Projek Tersebut Dan Diam Tak Nak Perjuangkan.. Dah Kaya Raya. Naya YB Beserah. Apapun, Kenapa IM4BN Tiba-Tiba Buang Posting Tersebut?. Cuba Bg Pencerahan?. #ANGKARA

PELIK ~ Hairan, Shbt Sy Blogger Hebat Di Pahang Ni Iaitu "Braveheart" AKA Azam Abd Rahman... Tiba2 Kutuk Saya Dan ADUN Beserah Dlm Posting Terbaru Di Wall Dia Smlm. Dia Kabo "Kenapa Sy Tak Teruskan Bantah Perlombongan Bauksit". Berat Sungguhlah.. Sy Ni Hari2 Terjah Bersama #ANGKARA Dia Pulak Kata Mcm Tu.. Siap Tuduh Ayah ADUN Beserah Kaya Raya Kerana Bauksit. 


Guaner Jadi Gitu Menuduh Tanpa Bukti. Sedangkan ADUN Beserah Tu Lah Bawak Isu Kpd SPRM Untuk Siasat Baru2 Nih. Nampak Sgt Mereka2 Ini Tidak Turun Padang Kemudian Tuduh Kita Yg Bukan2. 

Smpi NGO Angkatan Pembela Rakyat (Angkara) Yg Dan Bebas Dr Pengaruh Politik Itu Pun Jadi Mangsa. Apapun Perjuangan Rakyat Tetap akan Kita Teuskan Walau Pun Seribu Rintangan. #ANGKARA

0 Komen Artikel Ini: