SELAMAT DATANG KE BLOG CUCUMATKILAU OFFICIAL | SEBARANG ADUAN DAN PERTANYAAN BOLEH PM 0 1 2 3 8 5 4 4 0 0 (CMK)

Netizen Usah Anggap Lucu, Seronok Sangat Bila Israel Cakap Nak Sasarkan Malaysia !

 

Jangan seronok sangat bila Israel kata mahu sasar  Malaysia. Saya tengok ada yang cabar  dan cakap besar. Konon tak sempat sampai ke Malaysia, kapal Israel dah karam di lautan. Ada yang cakap, jarak Malaysia dengan Israel jauh dan macam2 lagi ayat2 sinis ditujukan sampai mereka KOYAK. Tapi kita lupa kisah, pengkalan tentera Israel dah bertapak di negara jiran sejak sekian lama. So, jangan syok sangat yer shbt. Hati2 semua, dekat jerk dah mereka. Jaga diri masing2. Jangan cakap besar dan nganjing2.

Info lanjut sila baca pendedahan panas di sini http://raja-jawa.blogspot.com/2014/09/mengapa-israel-berpangkalan-di-singapura_2.html?m=1. Nak JIHAD kalau iman tak penuh didada. Amalan agama dalam diri pun pasang surut. Malah solat yg wajib pun ramai culas2. Apatah lagi bab solat subuh berjemaah. Ingat mudah2 nak berperang. Cakap2 belakang OK. Tapi beringatlah, elakkanlah peperangan. Kita mahu negara ini diwarisi oleh anak cucu kita secara aman damai tanpa pertumpahan darah.

Usahlah cakap besar dengan mereka. Biarlah kerajaan menggunakan saluran diplomasi yg lebih terbaik. Sama2 kita doakan agar mereka hancur dan Allah berikan kemenangan kepada umat Islam Palestin. Kenapa perlu ada yg nak sangat ke Israel untuk berperang atau tunggu Israel datang ke Malaysia? Walhal, jika mahu kerajaan boleh hantar bala tentera kita (ATM) untuk brjuang disana. Masalahnya pihak PBB dan OIC masih diam membisu.

Tak perlulah, shbt2 yg hanya boleh menaip dan berlawan "perang siber" nak lawan mereka di sini dgn senjata. Jika berlaku perang, ia betul2 bukan cobaan. Maka, gunakanlah kemahiran untuk menyerang Israel di alam maya agar mereka terus KOYAK. Apa yang saya tegur segelintir anak muda yang anggap LUCU bila Israel nak sasarkan Malaysia, itu saja. Bukan soal saya takut untuk turun berjihad jika benar2 terjadi peperangan. Ramai yang salah anggap apa yang saya tegur, namun dipersilakan untuk keluarkan pandangan masing2 (demokrasi).

Akhir kalam, saya ingin menyusun sepuluh jari mengucapkan salam lebaran dan perjuangan kepada semua sahabat. Maaf zahir batin.

Jemput ke http://cucumatkilau.blogspot.com

Dengarkan kenyataan isu perjuangan rakyat LIKE, FOLLOW, SHARE & SUBSCRIBE CMK TV https://youtube.com/channel/UCOMX71-R0Nw0VI5uwexZmPg (YOUTUBE CHANNEL)

0 Komen Artikel Ini: